APK in de buurt van Hekendorp om te voldoen aan de wettelijke verplichting

APK in de buurt van Hekendorp om te voldoen aan de wettelijke verplichtingIs het weer tijd voor een APK? Wilt u de APK in de buurt van Hekendorp laten uitvoeren door een erkende garage? Autobedrijf Steenbergen is dé garage van Hekendorp en omgeving waar u een APK keuring kunt laten uitvoeren. De Algemene Periodieke Keuring is de Nederlandse implementatie van de in Europa wettelijk verplichte autokeuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Als het tijd is voor de periodieke APK keuring wordt u hier tijdig van op de hoogte gesteld. Sommige auto’s geven zelf aan wanneer zij een APK keuring nodig hebben. Autobedrijf Steenbergen doet er alles aan wat nodig is om de verkeersveiligheid te waarborgen. Mocht er tijdens de APK keuring in de buurt van Hekendorp blijken dat er meer nodig is. Dan nemen wij vooraf contact met u op om dit te bespreken. Wij geven altijd een heldere prijsopgave vooraf zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Autobedrijf Steenbergen is al vele jaren hét vertrouwde adres in de buurt van Hekendorp voor een APK keuring. Wij zijn een RDW-erkend A.P.K.-station en aangesloten bij BOVAG

Waarom APK?

Wanneer uw auto weer toe is aan APK in de buurt van Hekendorp wordt hiervan op de hoogte gesteld. Dit is afhankelijk van het voertuig en de datum wanneer deze voor het eerst op de weg is gegaan. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met de soort brandstof. Zware bedrijfsauto’s moeten vaker dan gewone auto’s. APK is ingevoerd om de veiligheid op de weg te kunnen verhogen. Als wij een APK keuring uitvoeren in de buurt van Hekendorp zal onze speciale keurmeester de auto controleren op verschillende onderdelen. Zo controleren wij de remmen, banden, verlichting, schokdempers en kilometerstand. Als wij APK uitvoeren in de buurt van Hekendorp bieden wij geen garantie voor de toekomst. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Ook voor controle en onderhoud van uw auto kunnen wij uitvoeren.

Waarom APK verzorgd door Autobedrijf Steenbergen?

Als u APK door Autobedrijf Steenbergen laat uitvoeren in de buurt van Hekendorp bent u verzekerd van:

  • Scherp tarief
  • Hoogwaardige onderdelen
  • Kwaliteit
  • Eerlijke controle
  • ​Helderheid

Wij overleggen ten alle tijden met de autobezitter over de staat van de auto. Als er eventuele gebreken naar voren komen tijdens de APK keuring in de buurt van Hekendorp zullen wij dit toelichten. We bespreken wat er gerepareerd moet worden en welke kosten hier aan verbonden zullen zijn. Autobedrijf Steenbergen is een ervaren universeel autobedrijf gevestigd aan de Van Rietlaan in Linschoten. Ons bedrijf bevindt zich op slechts drie rij-minuten van de A12. Naast alle onderhouds-, reparatiewerkzaamheden en A.P.K. kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van een occasion. Meer informatie of een afspraak voor een APK keuring in de buurt van Hekendorp? Neem contact met ons op.

Laat uw reactie achter

      

Copyright © Autobedrijf Steenbergen 2018 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring