Garantie / NAP

BOVAG garantie

Autobedrijf Steenbergen is aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG. U kent BOVAG ongetwijfeld van de bekende BOVAG-garantie. Het is niet voor niets dat die garantie zo bekend is geworden. Wie een gebruikte auto koopt, krijgt er met die BOVAG-garantie ineens een flink stuk zekerheid bij. De zekerheid bijvoorbeeld dat gebreken worden hersteld die bij de koop over het hoofd zijn gezien. En de zekerheid dat u een garantieperiode heeft. Als er binnen twaalf maanden iets stuk gaat (door normaal gebruik), wordt de reparatie kosteloos voor u in orde gemaakt. Die BOVAG-garantie is alleen maar mogelijk bij auto's met een aanschafprijs vanaf € 4.500,- of een aanschafprijs van meer dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde. De garantieperiode is twaalf maanden, tenzij in uw koopovereenkomst iets anders staat vermeld.

Pakket keuze

Pakket 1 €       0,-     Tenaamstelling / Geldige APK / Meeneemprijs
Pakket 2 €   399,-    Tenaamstelling / Nieuwe APK / Reinigen exterieur en interieur / Onderhoudsbeurt conform schema fabrikant / 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak
Pakket 3 €   795,-    Tenaamstelling / Nieuwe APK / Reinigen exterieur en interieur / Onderhoudsbeurt conform schema fabrikant / 12 maanden BOVAG garantie *

*Alleen geldig op een auto boven de 5000 euro en minder dan 175000km

Het eventueel vervangen van de distributieriem behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor berekenen wij een gereduceerd tarief!

Mocht u vragen hebben omtrent garantie of de bovenstaande pakketten, neem dan contact met ons op.

Op al onze diensten zijn de algemene BOVAG voorwaarden van toepassing.

NAP

Om fraude met tellerstanden tegen te gaan, is in 1991 de Nationale Auto Pas (NAP) in het leven geroepen. Met NAP kunt u inzicht krijgen in de kilometerhistorie van een auto.

Wat is nationale auto pas?

De Nationale Auto Pas is de enige onafhankelijke instantie bij wie de kilometerhistorie van een auto op zoveel mogelijk momenten wordt vastgelegd. Een goed inzicht in de kilometerhistorie biedt de voordelen van betrouwbaarheid en veiligheid!

Met kennis van de werkelijke kilometerstand kan een gebruikte auto volgens het juiste schema worden onderhouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tijdig vervangen van bepaalde onderdelen.

Juiste prijs

De waarde van een gebruikte auto is mede afhankelijk van een kloppende kilometerhistorie.

Hoe werkt de NAP?

Bij iedere APK, onderhoudsbeurt, reparatie, schade, inruil of taxatie geeft een dealer of autobedrijf de op dat moment afgelezen kilometerstand in. Deze wordt verwerkt in de databank van de Nationale Auto Pas. Zo ontstaat van elke auto een steeds verder groeiende historie van kilometertellerstanden.

Hierbij worden de volgende gegevens vastgelegd:

  • het kenteken
  • kilometerstand
  • de datum
  • het deelnemersnummer van het registrerende autobedrijf

      

Copyright © Autobedrijf Steenbergen 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring